Pàgines


2010-12-29

Canelons d'espinacs i mató

Per estrenar aquesta nova entrada, us presentaré una recepta de canelons, que no és tan complicada de fer com els típics de carn, però que està boníssima!! Espero que ho proveu i us agradi!!
Ingredients:
-20 canelons
-100g d'espinacs frescos o congelats
-150g de pernil dolç
-150g de mató
-100g formatge ratllat estil parmesà
-Un ou
-Beixamel: farina, mantega i llet o la compreu feta!!
-Pases (opcional)
Recepta:

Primer bullim els espinacs i els escorrem bé pq pèrdin tota l'aigua. Els posem en un bol i hi afegim el mató, el pernil, els formatges i l'ou. Ho remenem tot fins que quedi ben lligat.
Bullim els canelons, els escurrem i els estenem en un drap ben net, per anar-los omplint amb el relleno:

Tot seguit enrollem els canelons i fem la beixamel a poc a poc pq no es formin grumolls!!





Per finalizar emplatem els canelons amb una safata, hi afegim la beixamel i el formatge ratllat per sobre i cap el forn 15' de gratinació:



Animeu-vos a fer-los aquests dies que esteu de festa!!!
Bon Profit!!!

8 comentaris:

  1. Jo els he provat i us puc assegurar que estan boníssims!!!!!!

    És un dels meus plats preferits!!

    ResponElimina
  2. iei, laurins! això és potser un primer pas d'un nou camí de "tastaolletes", no creus? bravissima!!!!!

    ResponElimina
  3. Gracias Hossita! Suena practicable. Pero 20 a la vez son muchos para 1 sola persona. Lo he calculado para 9 canalons, para 1xprovar, y 1x para la fiambreara (5 y 4 o 4 y 5 en fucion como saldran):
    necesito
    -45 g d'espinacs frescos o congelats
    -67,5 g de pernil dolç
    facil de calcular

    ResponElimina
  4. Haz-te un blog nena!! www.catacaldos.blogspot.com!!! Seria una triumfada....
    Jan...calcula, calcula!!
    Bon any a tots!

    ResponElimina
  5. Laurins!! Tota una professional!!! mooolt bé!
    tenen molt bona pinta!!!

    ResponElimina
  6. M'alegro que us hagi agradat!!! Cheese, en lloc de catacaldos es dirà preparacaldos!! Porto 5 dies menjant sopa!!!
    Bon Any 2011!!!

    ResponElimina
  7. Muchas gracias por la receta, Laurins!!! Parece muy simple de hacer escrito asi!Bon any a tots!

    ResponElimina
  8. Jejeje, porque no esta descrito de donde vienen los 20 canalons. Estan alla, en la mesa, bien puesto, - pero solamente en el blog. Yo no tengo mesa con canalons en casa.

    ResponElimina