Pàgines


2010-09-18

GR 92 de l'Ametlla al castell de St. Jordi d'Alfama

La temporada excursionista de la Colla Pessigolla va començar el cap de setmana passat anant de l'Ametlla de Mar al Castell de Sant Jordi d'Alfama (uns 14 km anar i tornar) seguint el GR 92. El camí voreja una costa poc alterada i de gran bellesa, on s'alternen trams rocosos amb cales increïbles.
Vam sortir de l'Ametlla cap a les 11 del matí, això si, havent fet abans un "Mosset" i vam anar passant per la platja Pixavaques, la cala de l'estany tort, la platja xelín (aquí ja començaven les ganes d'anar a l'aigua...), la cala mosques (on n'hi va haver un que va voler tastar la picada de medussa) fins que vam arribar a una caleta de roca on ja no vam poder resistir més i vam anar de cap a l'aigua!

Després de fer un altre
"Mosset" vam continuar i aviat arribaríem a la Cala Forn, a partir d'ara per nosaltres coneguda com la platja dels MOJITOS!!!
Només dir que hi devíem arribar cap a les 3 de la tarda i no en vam marxar fins a passades les 7 (i perquè s'estava fent fosc i havíem de tornar a peu, que si no...).
Vam salvar el dia al Xiringo: 18 mojitos, 10 birres, 6 cafès, 3 bosses de patates i una pizza!

I entre mojito i mojito, n'hi va haver que vam continuar amb l'excursió programada fins al castell de Sant Jordi d'Alfama i que per tant vam tenir la sort de descubrir i tastar la Cala Vidre (espectacular!!!).
I bé,
la tornada (sota els efectes de l'alcohol) va ser mooolt més ràpida i en una horeta vam tornar a l'ametlla, remullada a la pixavaques i a sopar!
En resum, un cap de setmana per recordar!
(mentre anem preparant la propera...)







4 comentaris:

  1. Iei!!!! això es comença a animar i m'encanta! Marions, quina currada! GRÀCIES!
    Per cert, la foto de la colla del pollastre sota els efectes de l'alcohol-mixing de los manolos+los inhumanos no té desperdici... encara ric ara!
    T'has deixat la frase del dia "HelloooooUUUU! Romantic place is broken!"
    Sota el meu punt de vista, s'ha de repetir. Això sí, passo d'una segona sessió de psicoanàlisi amb el Dr. Herance-Camacho a les tantes de la nit com a pacient.

    ResponElimina
  2. Ei Marions!!! Molt guai! Gràcies per penjar-ho i fer-nos cinc cèntims... Pa cuando la próxima?!?

    ResponElimina
  3. Romantic place is broken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    jajajajajajajaja, el tiu no sabia on ficar-se... (Bueno, si que ho sabia)

    Mariwave ets un crack!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. ROMANTIC PLACE IS BROKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina