Pàgines


2011-02-27

pensar art - actuar ciència

Qui s'apunta aquest dijous amb mi al Santa Mònica? Numerando, que es gerundio...


Pensar Art – Actuar Ciència (Think Art – Act Science)” és una exposició que mostra projectes d’artistes que han establert diàleg amb científics de diverses disciplines. Tots els artistes participants en el programa suís artists-in-labs han realitzat una residència de nou mesos de durada en instituts i departaments de recerca científica.

Pensar Art – Actuar Ciència” explora les múltiples dinàmiques de les col·laboracions viscudes als laboratoris. Les obres presentades mostren el potencial comunicatiu de les respostes dels artistes a la investigació científica. Es difuminen les percepcions preestablertes de la ciència i l'art. Les investigacions artístiques han quedat vertebrades en tres temes principals de recerca: l’ecologia i el medi ambient, la consciència espacial i les emocions, i les noves tecnologies.


Exposició amb servei de visites guiades gratuïtes de dimarts a divendres a les 19.00 h


5 comentaris:

  1. POR FAVOOOOOOR! parad, parad de apuntaros... no sé si habrá espacio para tanta gente... si acaso podemos hacer dos turnos: uno este jueves y otro el viernes... ;)

    ResponElimina
  2. Ei MArta jo el dijous no puc, però divendres potser si!!!

    ResponElimina
  3. Sembla interessant, però jo no puc ni dijous ni divendres, Marta, no hi ha un tercer torn?

    ResponElimina
  4. i tant, home!!!! quan us va bé a vosaltres? hay que ver, pongo un poco de morbillo a la cosa y no para de apuntarse gente... crec que aquest blog comença a necessitar un torn com a les carnisseries.

    ResponElimina
  5. Marta!! jo si aneu divendres m'apunto...a veure si faig algo de culturilla... (Sóc la González....jeje)

    ResponElimina