Pàgines


2011-02-10

Inspira

avui vaig a un concertillo a Mataró 21:30... de moment sol... 4 euretes!

2 comentaris:

  1. Si nois , nois... vaiga anar al concert i em vaig trincar jo solet 1litre 66cl de cervesa (estrelles) o sigui 5 mitjanes... casi res, no???

    Ei, però que tambe vaig menjar... un entrepa de butifarra blanca amb herves provençals i emmental (bo, no???) i una torrada de sobrassad amb mel i camembert, estratosferic!!!!!

    el concert molt bo tbe... i francament lletres maques. (m'estic tornant una mica pastelazo, ho se... dec tenir la epoca tonta)

    Em vaig acabar comprant el CD... i perque no hagueu d'anar a l'emule, aqui el teniu:

    http://rmn6.uab.es/tmp/pau/INSPIRA.zip

    les millors (almenys m'ho van semblar en el directe) són:

    la 3: focs i brases
    la 11: l'exercit dels mil petons

    pero totes estan molt be...

    Anecdotes?????

    be, a part de la taja, com que anava sol vaig seure en una taula sol, però a mesura que s'acostava l'hora del concert no hi havia lloc, total 6 persones em van invair la taula... i vem demanar uns nachos... i total eren els que havien fet el videoclip que he penjat abans... i total, de cop i volta vaig passar d'estar sol a estar a la taula més "cool" del local... els musics van venir a parlar amb els del video... i em saludaven com si fos un mes.... jejejej, si el hi dic que sóc espectroscopista flipen!!! Total, despres es van demanar uns nachos, i algu va dir, QUE BONS QUE ESTAN... i les altres taules tambe van começar a demanar nachos i a mig concert els nachos s'havien acabat, però de cop apareix la tia del bar, que sortia del rebost amb dos bosses de 10Kg de nachos, i la imatge del tios del concert i per darrere la noia amb els nachos ens va fer tanta gracia, que vem començar a riure a saco... perque la nostra taula era la causant de tot allò... en fi, que anava molt taja i em va fer molta gràcia.

    Ei, el concert excel·lent!!! Grup molt recomanable!!

    ResponElimina
  2. Ei Mr. Mandri, ho acabo de veure...vaja història!;p

    ResponElimina