Pàgines


2010-09-20

Cómo los números transformaron nuestra conducta






Després de les nostres darreres converses sobre numerologia, racionalitat i tonteries vàries, em sembla oportú fer referència a l'entrada d'avui en el blog del Punset "Cómo los números transformaron nuestra conducta", tot i que no parli de quantes vegades necessitaries reencarnar-te per pagar la hipoteca...

8 comentaris:

  1. Si ja ho havia vist, just anava a escriure alguna cosa ara. En fi, t'has avançat i això ja ho tenen els números 1er, 2on..

    M'hauré de conformar comentant algunes de les frases, que no tenen desperdici:

    1) Los abuelos descubren que hay dos maneras de pensar: una que es propia de los artistas y los niños y la otra que es la metodología científica.

    edito: Nosaltres, ja fa temps que ho vem descobrir. ¿potser som uns abuelos avançats?

    2)Ahora que tengo tiempo de pensar, no tanto en el invento de los números como en su impacto indescriptible en la mentalidad de la gente, flipo. El poder de los números para transformar la conducta de las personas es alucinante

    edito: si ens veies contant com calculem la nostra hipoteca si que fliparia, però fliparia de veritat.

    però val a dir que jo tinc molta mala sort!!!!

    16/11/1980 = 9, m'he quedan 0 vidas, o sea hipoteca normal i corriente como toda la gente!

    ResponElimina
  2. un aplauso!!!!!
    jo també el vaig llegir i em van venir al cap els mateixos pensaments, però m'heu passat al davant!
    jo com el pau: 29/01/1977 = 9 hipoteca normal i corriente, i com tardi gaire a tenir-la no podrà ser ni a 30 anys!!!

    ResponElimina
  3. quien no corre, vuela! y pajaro que vuela, a la cazuela!
    palabra de 8

    ResponElimina
  4. Ui els numeros... tema ancestral. Coneixeu la Serie Fibonacci? Doncs esta a la naturalesa... esta a tot arreu!

    Deixo un enllaç:
    http://www.curiosaweb.com/2009/05/la-secuencia-de-fibonacci-en-la-naturaleza/

    Al final de tot hi ha un video amb una canço amb imatges explicatives. La canço es d'un grup que es diu Tool (que a mi m'agrada molt) que va dedicar un album de la seva discografia a la Serie Fibonacci (per aixo la conec!). A mes resulta que es l'album seu que mes m'agrada.

    ResponElimina
  5. Doncs sabia de la seva existència, però no sabia que es deia Fibonacci. Resulta que el 8, que és el meu número, és fibonacci. Vol dir això que estic afibonacciada???? ;-)

    ResponElimina
  6. Doncs a mi les vostres teories hipotècaries em semblen totalment raonables i amb una base científica molt sòlida (18.06.1977=3 ;-) jeje). Ara només falta veure què opinen els del banc... Crec que el més obvi és que em diguin que amb tantes vides que em queden, directament no cal que pagui res en aquesta, no?!? :-P

    ResponElimina
  7. 02.06.1981=9, no me quedan más vidas, así que no la voy a malgastar pagando una hipoteca.....que la paguen los 8 que se quedan!!!

    que sapigueu que la serie fibonacci no nomès marca quants fills tindrà una conilla, sinò que tambè marca com ha de ser una targeta de crèdit i quantes fulles ha de tenir un trèbol. Per sort, i mai millor dit, sempre hi ha excepcions!! Voldrà dir això que pot ser que algún 9 tingui una vida de mès??? existeixen els 10s? els deus viuen a l'Olimp, o a Palm Spring?
    Hem sembla que tanta pregunta necessita d'unes birres per ser aclarides....

    ResponElimina
  8. txeese, soy 8, pero paso también de hipotecas! ¿y cómo sabes tú lo de los hijos de las conejas? cada dia em sorprens més, nena!

    ResponElimina