Pàgines


2010-09-18

Petites instruccions

Ei, que he hagut d'anar darrere d'alguns missatges per "arreglar-los"

- Poseu sempre títol a les vostres entrades i etiqueteu-les, sino es perdran...

- Si voleu afegir un link, quan redacteu l'entrada heu de clicar el botó que posa "enllaç", sino el link no és un link...

- Si voleu penjar un video del youtube la manera més elegant de fer-ho és la següent. Quan aneu al youtube veureu que hi ha un botó a sota el video que posa "embed" i quan el cliqueu hi ha un quadre de text en blanc en el que hi apareixera un text. Aquest text és un "link de video", copieu i enganxeu-ho en el blog... genial, no?

- He posat un apartat al blog on podeu posar links a altres blogs... poseu-hi els que més us agradin...jo ja n'he posat 4, entre ells el superblog del Punset (ultimament molt concorregut per alguns dels nostres membres)

- Recordeu que podeu invitar gent al Blog! Feu-ho quan més serem més riurem, no?
La gent que no està invitada només pot llegir el blog però no pot escriure-hi... L'altre manera és deixar-ho totalment obert... ja em direu quina és la opció que us agrada més. De moment està tancat a invitats, però ho podem obrir en qualsevol moment... NO HEM FEU DECIDIR A MI... DECIDIM-HO ENTRE TOTS

4 comentaris:

  1. nosotras parimos, nosotras decidimos! ;-)

    ResponElimina
  2. Posar links altres blogs em sembla que nomes ho pot fer l'administrador, que es en Pau, perque forma part de la configuracio de la plantilla. Els invitats, nomes poden publicar entrades crec.

    Sobre l'ultim punt, si ho deixem totalment obert, vol dir que pot publicar una entrada qualsevol persona, sigui qui sigui? Si es que si, jo ho deixaria restirngit (de moment ja som uns quants que podem escriure-hi coses, entenc que tots aquells que formaven part de la llista de mails) i qui volgui tenir acces com a invitat per publicar posts que ho demani a qualsevol de nosaltres.

    Que no sigui dit que no m'he mullat!

    ResponElimina
  3. També hi ha la opció de privatitzar el blog, és a dir, que ningú el pogui veure... així estarem més tranquils a l'hora de publicar fotos de les excursions... ¿potser el Ra no vol ensenyar la seva panxa al món www?

    jo, la veritat, no sé quina és la millor opció... ¿algú vol ser administrador?

    ResponElimina
  4. Segueix-ho amb el tema privacitat, que crec que és important i no li esteu donant bola. He posat unes enquestes al respecte. D'aqui 6 dies amb els resultats que tingui reorganitzaré la privacitat del blog.

    Abans de contestar llegiu aquest article:

    http://www.elpais.com/articulo/reportajes/Algunos/periodicos/estan/disparando/mismos/elpeputec/20100919elpdmgrep_2/Tes

    ResponElimina