Pàgines


2010-10-27

Battlestar Galactica

S'ha recomenat/proposat pelis, llibres, exposicions, excursions, musica. Obro una nova etiqueta, pero nomes es una excusa per parlar de Battlestar Galactica (la millor serie que he vist jo), que tracta sobre el comportament huma al limit d'una situacio, sobre solidaritat i compromis, desesperacio i amor, sacrifici, perdues i lluites constants. Te grans moments de calma que precedeixen a tempestes, i te uns personatges que et fas teus, perque tots actuen molt be. Alguns et poden, pero la majoria els estimes. Pero sobretot te a Bill Adama (Edwars James Olmos). Es una trama esplendida amb final conex. Un viatge espacial i especial.
Si un dia la veieu, no us deixeu enganyar pel context de la serie -naus a l'espai que lluiten per trobar un lloc on anar, fugint d'una especie ciber amb la que estan en guerra-, perque aquesta va molt mes enlla.

So say we all !!

Edito i penjo aquest genial video-resum/trailer.



PS: Son 4 temporades. Si mai us la voleu baixar aneu aquí. Si no, jo la tinc sencera.

3 comentaris:

  1. habra que verla... ¿hace falta descargarla o se puede ver en stream? Uf... no se si me atrevere con 4 años de temporada ¿el primero supongo que es el mejor, no?

    ResponElimina
  2. Si, esta en stream aquí http://www.seriesyonkis.com/serie/battlestar-galactica-2003/

    4 Temporades son moltes clar, pero es pot anar veient amb calma. La millor es la 4º, per mi. Sobretot els ultims deu capitols. La primera t'enganxa molt.

    ResponElimina