Pàgines


2010-10-29

Sense paraules!!!! lipdub, record mundial!!!!!



La retallada de l'estatut ha provocat un dalt a baix polític i un merder de collons... Ara amb les noves retallades el PP encara té més "legitimitat" per posar fre a la nostra llengua, la primera ja ha arribat... el català ha de deixar de ser preferent en les actes de l'ajuntament de Barcelona, i tot gràcies al nostre estatut que se'ns ha tornat en contra com un boomerang. No només no avancem, sino que retrocedim... som uns cagadubtes, pixapins... que mes hem d'aguantar

Cataplins, cataplines, el 28 de novembre, vota llibertat!! Adeu Espanya!!! i que ens deixin respirar tranquils!!!

(he creat, la nova etiqueta política)

14 comentaris:

  1. nova etiqueta política? esto se empieza a poner interesante!!!!
    per cert, paulaner, què són aquest fuet i aquesta tovallola de platja que has posat com a foto de perfil?????? ens vols dir alguna cosa i no ho pillo? ;)

    ResponElimina
  2. Sense ànim d'ofendre a ningú, a mi tot el debat sobre nacions i nacionalisme em fa venir al cap la frase d'en Samuel Johnson: “el patriotismo es el último refugio de los canallas”. Quina falta feia embarcar-se en la reforma de l'estatut? és realment una necessitat i una prioritat política amb el panorama que tenim? la cursa de tots els partits polítics per veure qui és més nacionalista fa pena. Ho puc arribar a entendre per a CIU i ERC i demés partits nacionalistes però encara no entenc com PSC i ICV han entrat al joc. Ells s'ho faran, els resultats del 28-N els posaran al seu lloc. Amb el meu vot que no hi comptin. Per un cop preferiré veure el futbol.

    ResponElimina
  3. home pots fer ambdues coses al mateix dia, que el dia és molt llarg.

    Visca el Barça i visca catalunya

    ResponElimina
  4. Per cert, el tema polític cadascú té les seves idees i això és lo bo.

    Deixant de banda la ideologia del video, no us sembla acollonant el format del video... N'hi ha de molt molt currats, només cal que poseu "lipdub" al cercador del youtube i veieu-ne d'altres.

    N'hi ha fets a la UAB també... deu ser com una moda i jo m'he enterat ara.

    ResponElimina
  5. El video mola mucho, yo soy partidario de la independencia pero una vez conseguida hay que montar algo nuevo, el concepto estado.nacion es muy rancio, hay que hacer algo más individual, donde la identificación no sea persona territorio sino persona visión, esto lo tiene desarrollado el filosofo Francesc Pujols .

    "si l'europeïtzació de Catalunya suposaria la seva desuniversalització, la catalanització d'Europa, que avui és el rovell de l'ou de la civilització, representa la universalització del món i per això creiem que el millor favor que se li pot fer és catalanitzar-lo fins que el nom de Catalunya ompli la terra i faci veure a tothom que en les qüestions capitals Catalunya té la paella pel mànec, i és l'única nació del món que pot portar ideals reals, positius i concrets, a la civilització europea, que, com hem dit i repetim, no passa ni ha passat mai d'ésser una civilització material, que ha fet un ús equivocat de la raó i que havia d'acabar a cops de puny i a canonades, com veiem que ha acabat amb la guerra que va començar l'any 14 d'aquest segle, que és una conseqüència lògica de la manca d'una lògica fonamentada en l'estudi natural, prquè si els homes del Nord han estudiat la realitat ha estat sempre portats per l'afany de modificar-la i en ço que fa referència als ideals reals i definitius que toquen de peus a terra els han volgut substituir per ideals irrealitzables que han tingut la pretensió, no solament de tergiversar la realitat, sinó de canviar-la i destruir-la si en la inventiva material que pot modificar aquesta realitat, han fet el que han fet- Catalunya pel fet d'ésser com és un poble sense ideals, perquè d'ideals fora de la realitat no en té, ha dominat totes les civilitzacions conegudes.

    http://perso.wanadoo.es/vilosell/fpujols/pujols03.htm

    Tengo un himno para la catalunya idependiente , el segadors es demasiado dramatico, sentimental, haber si os gusta.

    http://www.goear.com/listen/09ac1c8/viu-el-carnaval-patriarcas-de-la-rumba

    ResponElimina
  6. Jo vaig participar en un lipdub un cop. Aquest es la hostia de brutal. Como himno no me gusta Francis. A mi els segadors m'agraden força.

    ResponElimina
  7. La independència és una fi o un mitjà? i si és un mitjà per a aconseguir què? Quan es parla del poble català o de la nació catalana i dels seus interessos com un tot jo em pregunto quins interessos comuns puc tenir jo amb el senyor Millet, en Pep Guardiola, la classe política en general o el director de la Caixa, tots ells sens dubtes membres d'aquest "poble". Banderes, himnes i nacions només serveixen per enfrontar persones que unides podrien canviar les coses. El binomi estat-nació és inseparable. La creació d'un estat necessita inventar-se una nació que el doti de legitimitat.
    I per acabar, una cançó per a il·lustrar-ho.

    http://www.goear.com/listen/12d19f1/punto-y-raya-soledad-bravo

    ResponElimina
  8. Que te a veure el senyor Millet amb la idea de Catalunya?? Gent corrupte n'hi ha tot arreu, aquests s'han d'erradicar alla on siguin.

    La meva idea d'independencia ve concebuda per la obvia indefenció a que esta sotmesa la nostra cultura. Es com una manera de defensar-se. Ens agradir o no, hi ha gent estupida pero amb molt poder que no soporta el català i la seva gent... Lo dolent es que aquesta gent no entre mai en raó, perquè es pensen que ja la tenen.

    Simplement és això. La meva idea es pot resumir, bàsicament en una frase. QUE NO ENS TOQUIN ELS OUS!

    ResponElimina
  9. A part, jo personalment, quan veig el video i veig els dimonis, els castellers, les sardanes, els gegants, els capgrossos, les gralles, les senyeres, l'hoquei patins... em sento identificat i se'm posa la pell de gallina. Obviament, vol dir una cosa, tinc unes arrels i les sento dins meu, no hi puc fer res, simplement i són i no les vull perdre. Es una cosa irracional totalment. Si ho penses lògicament és obvi que jo no posaria cap frontera enlloc ES TOTALMENT CONTRADICTORI HO SE!

    ResponElimina
  10. L'acabo de veure i el trobo impressionant, m'ha fet emocionar. I no penso entrar en un debat polític, però només vull dir que les tradicions i les cultures fan els i les fan els pobles i penso que s'han de preservar i cuidar i mimar i viure-les i participar d'elles fent-les... i aquest és un exemple perfecte... VISCA CATALUNYA! i VISCA ELS PARTICIPANTS D'AQUEST VIDEO!

    ResponElimina
  11. Evidentment que la cultura i les tradicions pròpies són importants, però et poden agradar o no, i el perill és donar el pas a identificar aquestes tradicions amb un territori i amb una idea de poble o nació, que per definició exclou al que en pertany a una altra. Que jo sàpiga, des de la democràcia la única tradició que s'ha prohibit és la dels toros a Catalunya (que em sembla bé), però cap de les tradicions catalanes que apareixen al vídeo ha estat perseguida. Utilitzar això amb finalitats polítiques és el que s'està fent a la política catalana i és el que és lamentable. Des de l'altre banda ideològica (nacionalisme espanyol) es segueix el joc perquè és el que interessa, tots dos bàndols es necessiten i no poden viure un sense l'altre. Què fàcil que seria modificar la llei electoral, circumscripció única i proporcionalitat total, d'aquesta manera s'acaba amb l'excessiva representitivitat dels partits nacionalistes. Però no interessa, tot i que no parin de parlar del problema català i el problema basc, prefereixen mil vegades això a tenir que cedir el bipartidisme imperant amb el que la reforma acabaria. És una cortina de fum! Tu ho has dit Pau, és una qüestió sentimental, deixem-la al marge de la política!

    ResponElimina
  12. Crec que identificar les tradicions amb una idea de poble o de nació, què dic una idea, amb un poble o una nació, és inevitable perquè són dues coses que van lligades. Què és el que fa sentir al poble català com una nació? Doncs són precisament la seva cultura, les seves tradicions i sobretot la seva llengua. I si de la idea i del sentiment de nació es vol passar a l'acte de l'estat, és inevitable agafar-se a aquestes tradicions (i no penseu ara que vull fer una defensa del panorama polític català, perquè no és així).

    Per mi el concepte de nació no és excloent sinó integradora. Jo penso que el poble català està obert a integrar a tot aquell que en vulgui formar part, i al que no ho vulgui doncs cap problema. Ara el no m'agrada és que algú que no se'n sent de català ens vingui a tocar el collons i a sembrar mala maror. Si el que pertany a una altra "nació", diguem-ho així, vé amb intencions de fer creure que se l'exclou, per mi ja pot fer les maletes perquè està clar que no ha entès res.

    A mi també se'm posa la pell de gallina quan veig un 3 de 9 amb folre i manilles. No s'hi pot fer més. És l'anomenat "fet diferencial". Potser aviat serà l'únic que tindrem.

    ResponElimina
  13. mariona presentat a les eleccions!!

    ja tens el meu vot!!!

    ResponElimina